Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Beschermd wonen

Home Actueel Beschermd wonen
Bij Albero Gezinshuizen woon je in kleine groepen van maximaal negen bewoners in een gezinshuis.

Wonen in een gezinshuis

Bij Albero Gezinshuizen woon je in kleine groepen van maximaal negen bewoners in een gezinshuis. Huiselijkheid, betrokkenheid, contact, persoonlijke aandacht, veiligheid, rust, regelmaat, structuur, ondersteuning staan binnen het kleinschalig groepswonen centraal. Daarbij heeft huis zijn eigen sfeer en identiteit. In de gezinshuizen zijn de gezinshuisouders verantwoordelijk voor 24-uurs woonbegeleiding.

Er zijn meerdere gezinshuisouders bij Albero Gezinshuizen aangesloten: fijne mensen die je coachen, begeleiden en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen. Zij geven je precies de zorg en aandacht die jij nodig hebt.

​Bij aanmelding kijkt een professional zorgteam samen met gezinshuisouders wat aansluit bij jouw wensen op het gebied van begeleid of zelfstandig wonen. Gezinshuisouders en het zorgteam kijken dan hoe je de juiste ondersteuning op maat krijgt. Ook krijg je advies en ondersteuning in gesprekken met gemeenten en zorgkantoor.

Onze huizen bevinden zich momenteel voornamelijk in de gemeente Lingewaard. Daar heb je in een landelijke, veilige en rustige omgeving de ruimte om jezelf en je talenten te ontwikkelen en ben je toch ook dichtbij de grote stad. Bekijk onze huizen en ontdek jouw favoriete gezinshuis in Gelderland!​​

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Overtuigd? Wonen bij De Kroon Zorg

Je kunt je kind of een cliënt direct via de website aanmelden. Vul het formulier zo volledig mogelijk zodat wij de aanvraag direct in gang kunnen zetten. Wij nemen de aanmelding binnen drie weken in behandeling en nemen dan contact met je op.

Aanmelden