Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Wij openen een nieuw Gezinshuis!

Home Actueel Wij openen een nieuw Gezinshuis!
We zijn trots te kunnen melden dat, per oktober 2018, Marianne en Gé Rensen starten als gezinshuisouders. In samenwerking met De Kroon Zorginstelling b.v. opent het nieuwe gezinshuis de Werf op de Zahnstraat 28 in Angeren.

We zijn trots te kunnen melden dat, per oktober 2018,  Marianne en Gé Rensen starten als gezinshuisouders. In samenwerking met De Kroon Zorginstelling b.v. opent het nieuwe gezinshuis de Werf op de Zahnstraat 28 in Angeren.

Begin oktober verhuizen zij vanuit Dordrecht naar het pand en vanaf half oktober zijn de kinderen welkom. De doelgroep die zij gaan begeleiden is kinderen/jongeren in de leeftijd van 8-18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, of overige psychische stoornissen.

Marianne en Gé starten met ondersteuning vanuit locatie Poelzicht.

Hallo allemaal,

Wij zijn Marianne en Gé Rensen. We zijn bijna 30 jaar getrouwd en hebben twee zonen Mike (23 jaar) en Jake (21 jaar). Wij wonen nu nog in Dordrecht, maar komen van oorsprong uit Huissen en Doornenburg. We keren dus weer terug naar de omgeving waar we opgegroeid zijn. Marianne werkt inmiddels 34 jaar bij de overheid. Gé is na 29 jaar kantoorwerk bij Nationale-Nederlanden voor zichzelf begonnen als illustrator.

We hoorden dat De Kroon op zoek was naar gezinshuisouders voor het pand aan de Zahnstraat. Misschien zou dat wel iets voor ons kunnen zijn? We hebben contact opgenomen. Het klonk eigenlijk vanaf het begin positief. Nadat we de nodige informatie hebben ingewonnen, hebben we lang nagedacht  tot we tot de uiteindelijke conclusie kwamen: het roer gaat om!  Gé is inmiddels begonnen met een basisstudie Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker en Marianne begint binnenkort aan de studie Social Work. We zijn blij dat het met ondersteuning van de locatie Poelzicht mogelijk is om te starten.

Wij hopen een stabiele basis te bieden voor kinderen/jongeren die bij ons komen wonen.  Wij willen ze structuur bieden en aandacht geven. In ons gezinshuis sluiten we aan bij de kernwaarden van de Kroon. Respect voor elkaar vinden we eigenlijk vanzelfsprekend, al weten we dat het soms anders is.  Je bent nooit te oud om te leren. We hopen de kinderen/jongeren te kunnen begeleiden, stimuleren en ondersteunen in hun eigen ontwikkeling, op hun eigen tempo en op de vlakken die voor hen belangrijk zijn.

We kunnen niet wachten om het huis aan de Zahnstraat op te knappen en daar een gezellige en huiselijke omgeving creëren voor de kinderen/jongeren. Het moet voor hen voelen als thuiskomen in een veilige en geborgen omgeving.

We kijken uit naar een prettige samenwerking met alle medewerkers van de Albero Zorggroep. We zijn altijd beschikbaar voor nadere kennismaking of gewoon een kop koffie of thee. Loop gerust bij ons binnen straks in ons gezinshuis.

Marianne en Gé

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering