Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Een nieuwe garage voor de fiesten

Home Actueel Een nieuwe garage voor de fiesten
Na heel wat geklust te hebben staat de nieuwe fietsgarage klaar voor gebruik.

Bij gezinshuis Alles Kids in Gendt zijn gezinshuisouders Henry en Irene de afgelopen periode druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe garage direct achter het gezinshuis. De gemeente is achter de kerk van Gendt een nieuwbouwwijk aan het realiseren en hierdoor moest de oude schuur afgebroken en verplaatst worden. Door de ontwikkeling van deze nieuwe garage kunnen alle kinderen van het gezinshuis Alles Kids nu veilig en droog hun fietsen weg zetten.

 

Wil je een keer een dagje komen kijken bij gezinshuis Alles Kids en kennismaken met deze enthousiaste gezinshuisouders? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Henry en Irene bieden een veilig en normaal thuis voor kinderen vanaf 4 jaar.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer weten?

​Huiselijkheid, betrokkenheid, contact, persoonlijke aandacht, veiligheid, rust, regelmaat, structuur, ondersteuning staan binnen het kleinschalig groepswonen centraal.

Heb je nog vragen?