Ambulante woonbegeleiding

Home Zorgaanbod Begeleid wonen (jong)volwassenen Ambulante woonbegeleiding
De Kroon Zorg biedt ambulante woonbegeleiding aan jongeren, (jong)volwassenen en jonge moeders met een licht verstandelijke beperking of psychische en gedragsproblematiek.

24-uurs steunpunt

De Kroon Zorg biedt ambulante woonbegeleiding aan jongeren, (jong)volwassenen en jonge moeders met een licht verstandelijke beperking of psychische en gedragsproblematiek. We leren hen de sociale, emotionele en praktische vaardigheden die nodig zijn om een zelfstandig bestaan op te bouwen. Je kunt daarbij denken aan hulp bij de dagbesteding, het leggen en verbeteren van sociale contacten en het omgaan met de verantwoordelijkheid die zelfstandig wonen met zich mee brengt.

Aanpak

Bij De Kroon Zorg vinden wat je er mag zijn en dat je mag zijn wie je bent. Ieder mens is uniek en dus gaan we voor een individuele aanpak waarbij we kijken naar het talent en de mogelijkheden van onze cliënten, naar wat ze al kunnen en vooral ook naar de toekomst: waar willen ze over een tijdje staan? Wie bieden ambulante woonbegeleiding zo lang als dat nodig is, waarbij we steeds een stapje zetten naar meer zelfstandigheid.

Woonlocaties

We beschikken over meerdere woonlocaties in de omgeving van Arnhem. Clïenten krijgen er eigen een eigen woonruimte in de vorm van een modern appartement waar ze haast volledig zelfstandig kunnen wonen. De locaties kennen allemaal een eigen sfeer en verschillen qua nabijheid van begeleiding en de mate waarin er zelfstandig geleegd kan worden.

Over De Kroon Zorg

De Kroon Zorg is een WLZ, WMO en Jeugdwet erkende zorgaanbieder en is werkzaam in de gemeenten Lingewaard, Overbetuwe en Arnhem. We zorgen voor nabijheid, voorspelbaarheid en continuïteit van zorg door te begeleidende teams kleinschalig te houden. Iedere dag weer dezelfde, vertrouwde gezichten. Daarbij bieden we een veilige, rustige en stabiele omgeving waarin onze cliënten het optimale uit zichzelf kunnen halen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering