Skip to main content

Beschermd wonen in Arnhem haar omgeving

Aandacht & zorg

De Kroon Zorg biedt beschermd wonen in Arnhem en omgeving voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking of verslavings-, gedrags- of psychische problemen. Deze jongvolwassenen kunnen terecht op meerdere woonlocaties, afhankelijk van de hulpvraag en behoefte. Daar krijg je de aandacht, zorg en ondersteuning die je nodig hebt om een zo zelfstandig mogelijk bestaan op te bouwen.

Woonbegeleiding voor (jong)volwassenen

Beschermd wonen in Arnhem en omgeving houdt bij De Kroon Zorg in dat we je helpen met allerlei praktische, emotionele en sociale vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig te kunnen leven. Je kunt daarbij denken hulp bij de dagelijkse bezigheden, bij het omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid, bij het vinden van een passende baan of studie en noem maar op.

We werken graag in kleinschalige teams, zodat je alleen maar vertrouwde gezichten ziet. Vertrouwde gezichten die je begeleiden en ondersteunen op dagelijkse, wekelijkse of misschien wel maandelijkse basis. Dat ligt er maar net aan. We stemmen de begeleiding af op jouw situatie. Op wat je al kunt, op wat je nog niet zo goed kunt en vooral ook op wat je in de toekomst zelfstandig wilt kunnen.

Locaties

De Kroon Zorg kent meerdere locaties voor beschermd wonen in Arnhem haar omgeving. Zo kunnen jongeren en kinderen terecht in verscheidene gezinshuizen, jonge moeders met kinderen in de daarvoor bestemde moeder kind huizen en (jong)volwassenen en gezinnen in eigen appartementen. Deze locaties variëren in sfeer en mate van begeleiding, maar bieden allemaal een stabiele, veilige en rustige omgeving waarin er stappen kunnen worden gezet naar meer zelfstandigheid.

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschermd wonen in Arnhem of omgeving? Kijken of er een plekje vrij is bij één van de woonlocaties? Of meer informatie over hoe wij werken? Neem contact op met ons Zorgloket door te mailen naar info@dekroonzorg.nl of te bellen naar 026 220 02 05. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur.