De Burgt gezinshuis

Home Gezinshuizen Locaties De Burgt
We leven en werken vanuit een Christelijke visie, wil je meer over ons gezinshuis weten, neem gerust contact met ons op.

Wij zijn een gezinshuis met kinderen in de leeftijd van 1 t/m 14 jaar, we noemen ons huis De Burgt, omdat wij vinden dat ieder kind een veilige plek in ons huis mag ervaren. Daar doet iedereen zijn best voor.

De Burcht is een Middeleeuwse versterkte plaats of woning van een vorst of heer. Een toevluchtsoord voor burgers.

Kinderen leren bij ons het ‘leven in een gezin’ en alles wat hierbij komt kijken; respect hebben voor ouders en voor elkaar, lol maken, met geld omgaan, een serieus gesprek voeren en ‘gewoon’ naar school of vereniging gaan. Dit alles draagt bij aan een stevig fundament waarop je je verdere leven kunt gaan bouwen.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

De Burgt

Gezinshuis voor kinderen vanaf 4 jaar Doornenburg is onderdeel van De Kroon Zorginstelling b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Welke vorm van wonen past jou? Zorg op maat.

Wonen in een veilige omgeving, met veel begeleiding en soms met speciale medische verzorging. Of liever op jezelf, zo zelfstandig mogelijk met wat begeleiding. Bij Albero Zorg zijn er verschillende woonvormen voor jongeren en jongvolwassenen. We kijken graag naar wat bij jou past.

Woonvormen