Hoofdstraat Andelst gezinshuis

Home Gezinshuizen Locaties Hoofdstraat Andelst
Woonlocatie Andelst richt zich op het creëren van een veilige en stabiele woonplek waar aandacht is voor groei en ontwikkeling van elk individu.

Cliënten kunnen hier ontdekken wat hun vaardigheden zijn, waar hun mogelijkheden liggen en krijgen de kans om volwaardig mee te doen in de samenleving. Er wordt waarde gehecht aan gezamenlijke activiteiten en het creëren van een gezellige en vertrouwde sfeer. Andelst heeft een aantal woonlocaties die variëren in zelfstandigheid en samenstelling.

Het Woonhuis
6 bewoners

Op deze hoofdlocatie heeft ieder zijn eigen kamer. In de eetkamer wordt samen gegeten en in de woonkamer is ruimte voor gezelligheid en gezamenlijke activiteiten. Cliënten krijgen hier de benodigde ondersteuning en begeleiding. De begeleiding richt zich op het motiveren en het stimuleren van cliënten, om de zelfredzaamheid zo veel mogelijk te vergroten.

Aan de Overkant
Circa 2 tot 5 bewoners

Tegenover het woonhuis bevindt zich een woning waar 3 bewoners met meer zelfstandigheid samen kunnen wonen. Ook hier is 24/7 begeleiding aanwezig, echter de slaapdienst bevindt zich in het woonhuis aan de overkant. Daarnaast bevindt zich aan de overkant een gezinswoning, ook hier is begeleiding 24/7 in de nabijheid.

Studio's
Woonlocatie Andelst kent naast Het Woonhuis en De Overkant ook drie appartementen. Cliënten die hier wonen hebben een grotere mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Begeleiding is 24/7 in de nabijheid, hier kan ten alle tijden een beroep op worden gedaan.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen


Hoofdstraat Andelst

Groepswonen voor (jong ) c.q volwassenen vanaf 17 jaar is onderdeel van De Kroon Zorginstelling b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer weten over wonen met zorg?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van wonen met zorg van Albero gezinshuizen? Bijvoorbeeld over de gezinshuizen of over de begeleiders? Ons zorgloket beantwoordt al je vragen. Neem vrijblijvend contact op per mail naar info@dekroonzorg.nl of bel 026 - 220 02 05.

Direct contact