Nobishuis gezinshuis

Home Gezinshuizen Locaties Nobishuis
Het Nobishuis is één van onze sfeervolle kindhuizen. Hier wonen kinderen van 5 tot (ongeveer) 14 jaar. Vaak hebben zij een matige tot lichte verstandelijke beperking en hebben zij intensieve begeleiding nodig. In het Nobishuis bieden we structuur. Dat is een belangrijk uitgangspunt.

In een huiselijke en gezellige sfeer wordt er door een klein team van vaste begeleiders de juiste begeleiding geboden. In totaal kunnen er 7 kinderen in het Nobishuis wonen, er zijn momenteel enkele plaatsen vrij.

Nobis is het Latijnse woord voor ‘ons’. In ‘ons’ huis staan veiligheid, geborgenheid warmte en rust voorop. Ouders en betrokken netwerk worden gezien als een belangrijke partner in het zorgtraject van onze kinderen. Samen stellen we het kind centraal en bieden we zorg op maat.

Bij al onze woonhuizen is een gedragswetenschapper betrokken. Vanuit haar expertise adviseert en coacht zij de begeleiding binnen de verschillende fasen van ontwikkeling van het kind. Indien nodig zetten wij behandeling in.

Meer informatie over het Nobishuis? Of de aanmeldmogelijkheden bekijken?

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Nobishuis

Groepswonen voor kinderen vanaf 5 jaar is onderdeel van De Kroon Plus b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer informatie over beschermd wonen bij jou in de buurt? Over hoe wij werken of over onze gezinshuizen en de gezinshuisouders?

Meer informatie