Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Zorgexpertise

Zorgexpertise

Bij De Kroon Zorg vormen diverse deskundigen samen een zorgexpertise team.

Home Cliënten Zorgexpertise

Zij leveren de zorginhoudelijke ondersteuning aan de verschillende woonvormen waaronder, gezinshuizen en groepswoningen. Deze professionals zetten hun kennis en deskundigheid in om jou de beste zorg in de vorm van hulp, ondersteuning en begeleiding te kunnen bieden.

De zorg die wij bieden is multidisciplinair en gebaseerd op een systematische en methodologische manier van werken. In samenwerking met je familie, je netwerk en eventuele andere zorginstellingen zorgen wij per individu voor zorg op maat met als doel een zo zelfstandig en volwaardig leven te kunnen leiden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.