Informatiebrief Coronavirus Lees verder

De Burgt gezinshuis

Home Locaties De Burgt
We leven en werken vanuit een Christelijke visie, wil je meer over ons gezinshuis weten, neem gerust contact met ons op.

Over gezinshuis De Burgt

De Burgt is een gezinshuis voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Het gezinshuis is 'De Burgt' genoemd omdat wij vinden dat ieder kind een veilige plek in ons huis mag ervaren. Daar doet iedereen zijn best voor.
De naam komt zoals je misschien al kunt raden van 'De Burcht'. De Burcht is een Middeleeuwse versterkte plaats of woning van een vorst of heer. Een toevluchtsoord voor burgers.

Gezinshuis in Rheden

Gezinshuis De Burgt is gevestigd in Rheden. Rheden is een dorp in de gemeente Rheden en ligt in de buurt van Arnhem. Het is een rustig dorp in een prachtige, veilige omgeving waar de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen.

Wat kinderen bij ons leren

Kinderen leren bij ons het ‘leven in een gezin’ en alles wat hierbij komt kijken. Denk aan: respect hebben voor ouders en voor elkaar, lol maken, met geld omgaan, een serieus gesprek voeren en ‘gewoon’ naar school of vereniging gaan. Dit alles draagt bij aan een stevig fundament waarop je je verdere leven kunt gaan bouwen.

Meer weten over De Burgt?

Binnen De Burgt leven en werken we vanuit een christelijke visie. Wil je hier meer over weten? We vertellen je graag meer over onze visie en wat je hiervan in de praktijk merkt. Neem contact met ons op.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

De Burgt

Gezinshuis voor kinderen vanaf 4 jaar Rheden is Gezinshuis in Rheden is onderdeel van De Kroon Zorginstelling b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Welke vorm van wonen past jou? Zorg op maat.

Wonen in een veilige omgeving, met veel begeleiding en soms met speciale medische verzorging. Of liever op jezelf, zo zelfstandig mogelijk met wat begeleiding. Bij Albero Zorg zijn er verschillende woonvormen voor jongeren en jongvolwassenen. We kijken graag naar wat bij jou past.

Woonvormen