Onze aanpak

We gaan daarbij uit van jouw unieke mogelijkheden. Je kunt bij ons op je eigen tempo nieuwe dingen leren. Op je eigen tempo je talenten ontwikkelen. Want jij staat centraal. Jij werkt aan je toekomst.

Home De Kroon Zorg Onze aanpak

Hoe wij werken

Wonen bij De Kroon Zorg betekent wonen met begeleiding op maat. Dat houdt in dat we samen kijken naar wat jij aan ondersteuning kunt gebruiken om jezelf te ontwikkelen. Wat wil je bereiken? Wat wil je leren? 

We gaan daarbij uit van doelen binnen de kaders van wat je aankunt. Je kunt bij ons in een veilige omgeving nieuwe dingen leren. Op je eigen tempo jezelf ontwikkelen. Jij werkt aan je toekomst. En wij helpen je daarbij.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.