Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Missie en visie

De Kroon Zorg biedt kleinschalig wonen aan waarbij de cliënt centraal staat.

Home De Kroon Zorg Missie en visie

Visie & Missie

De Kroon Zorg biedt kleinschalig wonen aan waarbij de cliënt centraal staat. Door te werken met gezinshuisouders wordt er in grote mate nabijheid, veiligheid, voorspelbaarheid en continuïteit van zorg geboden. Vanuit onze visie: “Je mag er zijn en je mag zijn wie je bent”, sluiten we aan bij de wensen en doelen van de cliënt en wordt er gekeken naar de individuele mogelijkheden en talenten. 

De kernwaarden zijn:

  1. Eigenheid: Je mag zijn wie je bent. Vanuit een veilige basis ga je ontdekken wie je bent, wat je kan en ga je nieuwe dingen leren.
  2. Perspectief: Jouw mogelijkheden, wensen en doelen staan centraal in de begeleiding
  3. Respect: Hoe gaan we met elkaar om en hoe kan jij je steentje bijdragen? Jouw mening telt en wij zullen daar zorgvuldig mee omgaan.
  4. Groei: Vrijheid is verantwoordelijkheid

Hoewel de woonlocaties van De Kroon Zorg variërend zijn in sfeer, vorm van begeleiding en wijze van wonen staat de visie overal centraal.

Gezinshuizen in de regio


Gezinshuis starten bij De Kroon Zorg?

De Kroon Zorg is een WLZ erkende zorgaanbieder die zelfstandig en begeleid wonen aanbiedt aan kinderen en (jong)volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek.

Criteria gezinshuisouders

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.