Informatiebrief Coronavirus Lees verder

De Schakel gezinshuis

Home Locaties De Schakel
Op onze locatie Poelzicht begeleiden we jongeren vanaf 17 jaar met een verstandelijke beperking/psychische problematiek en ouder(s) met een (licht) verstandelijke beperking en hun kind(eren).

Zij kunnen bij ons terecht in een van onze speciaal ingerichte appartementen. De jongeren/gezinnen kunnen hier zo zelfstandig mogelijk wonen en omdat ons deskundig team letterlijk om de hoek zit, is hulp vragen en bieden heel laagdrempelig. 

Voor de ouder(s) met kinderen werken vanuit de visie één gezin, één plan. Onze missie is de ouder(s) te ondersteunen bij de opvoeding en hen zoveel mogelijk te leren aan te sluiten bij de ontwikkelfasen van het kind(eren). Hiermee wordt de hechting gestimuleerd en komt de ontwikkeling van het kind het meest tot zijn recht. 

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen


De Schakel

Zelfstandig begeleid wonen vanaf 17 jaar en ouder/kind appartementen Angeren is onderdeel van De Kroon Zorginstelling b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer informatie over beschermd wonen bij jou in de buurt? Over hoe wij werken of over onze gezinshuizen en de gezinshuisouders?

Meer informatie