Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Hoofdstraat Andelst gezinshuis

Home Locaties Hoofdstraat Andelst
De Kroon Zorg heeft meerdere locaties in Andelst voor (jong)volwassenen vanaf 17 jaar. Deze locaties zijn gericht op bewoners die meer zelfstandigheid aankunnen. Afhankelijk van de mate waarin de bewoner zelfstandig kan wonen en leven bieden wij begeleiding op maat.

Bewoners kunnen hier ontdekken wat hun vaardigheden zijn, waar hun mogelijkheden liggen en krijgen de kans om volwaardig mee te doen in de samenleving. Er wordt waarde gehecht aan gezamenlijke activiteiten en het creëren van een gezellige en vertrouwde sfeer. Andelst heeft een aantal woonlocaties die variëren in zelfstandigheid en samenstelling. Binnen alle locaties bieden we een veilige, stabiele woonplek waar aandacht is voor groei en ontwikkeling. Uiteraard is er altijd professionele begeleiding in de buurt voor als dat nodig is.

Het Woonhuis

In Het Woonhuis is plek voor 6 bewoners. Dit is de hoofdlocatie in Andelst. Op deze hoofdlocatie heeft ieder zijn eigen kamer om zich terug te trekken, maar er wordt wel gezamelijk gegeten en in de woonkamer is ruimte voor gezelligheid en activiteiten. Bewoners krijgen hier de benodigde ondersteuning en begeleiding. De begeleiding richt zich op het motiveren en het stimuleren van bewoners, om zo samen te werken aan de zelfredzaamheid van de bewoners.

Aan de Overkant

Tegenover het woonhuis bevindt zich een woning waar 3 bewoners met meer zelfstandigheid samen kunnen wonen. Ook hier is 24/7 begeleiding aanwezig voor als dat nodig is. De slaapdienst bevindt zich in Het Woonhuis aan de overkant van de straat. Ook is er een gezinswoning beschikbaar met 24/7 begeleiding in de nabijheid.

Studio's

Woonlocatie Andelst kent naast Het Woonhuis en Aan de Overkant ook drie appartementen. Bewoners die hier wonen hebben een grotere mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Begeleiding is 24/7 in de nabijheid, hier kan te allen tijde een beroep op worden gedaan.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen


Hoofdstraat Andelst

Groepswonen voor (jong ) c.q volwassenen vanaf 17 jaar is onderdeel van De Kroon Zorginstelling b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer weten over wonen met zorg?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van wonen met zorg van Albero gezinshuizen? Bijvoorbeeld over de gezinshuizen of over de begeleiders? Ons zorgloket beantwoordt al je vragen. Neem vrijblijvend contact op per mail naar info@dekroonzorg.nl of bel 026 - 220 02 05.

Direct contact