Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Nobishuis gezinshuis

Home Locaties Nobishuis
Het Nobishuis is één van onze sfeervolle kindhuizen. Het Nobishuis is gevestigd in Huissen en biedt plaats voor kinderen van 5 tot (ongeveer) 14 jaar. Vaak hebben zij een matige tot lichte verstandelijke beperking en hebben zij intensieve begeleiding nodig. In Het Nobishuis bieden we structuur. Dat is een belangrijk uitgangspunt.

Kindhuis in Huissen

In een huiselijke en gezellige sfeer wordt er door een klein team van vaste begeleiders de juiste begeleiding geboden. Dat betekent dat de kinderen altijd begeleid worden door bekende gezichten die ze vertrouwen. In totaal kunnen er 7 kinderen in het Nobishuis wonen. Ben jij op zoek naar een kleinschalige woongroep voor kinderen die veiligheid, geborgenheid, warmte, rust en structuur biedt? Momenteel zijn er nog plekken beschikbaar!

Nobis is het Latijnse woord voor ‘ons’. In ‘ons’ huis staan veiligheid, geborgenheid warmte en rust voorop. Ouders en betrokken netwerk worden gezien als een belangrijke partner in het zorgtraject van onze kinderen. Samen stellen we het kind centraal en bieden we zorg op maat.

Professionele begeleiding

Bij De Kroon Zorg staat de ontwikkeling van onze bewoners centraal. Begeleid wonen bij De Kroon Zorg betekent dat professionele begeleiders je in een veilige omgeving helpen om het beste uit jezelf naar boven te halen. Bij al onze woonhuizen is een gedragswetenschapper betrokken. Vanuit haar expertise adviseert en coacht zij de begeleiding binnen de verschillende fasen van de ontwikkeling van het kind. Indien nodig zetten wij een behandeling in afgestemd op het kind.

Meer informatie of direct aanmelden?

Meer informatie over Het Nobishuis of wonen bij De Kroon Zorg? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in voor cliënten of verwijzers.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Nobishuis

Groepswonen voor kinderen vanaf 5 jaar is onderdeel van De Kroon Plus b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer informatie over beschermd wonen bij jou in de buurt? Over hoe wij werken of over onze gezinshuizen en de gezinshuisouders?

Meer informatie