Skip to main content

Moeder kind huis Arnhem

Begeleid wonen & hulp bij opvoeden

Je bent zwanger, net bevallen van een prachtige zoon of dochter of misschien heb je al wel een tijdje kinderen. Als aanstaande of jonge moeder met een beperking lukt het je soms nog niet helemaal om je kind zelfstandig op te voeden. Dat is niet erg, je hebt dan een beetje hulp en ondersteuning nodig. Daarvoor kun je terecht in ons moeder-kind-huis in Arnhem.
 

Wat doen wij?

In het moeder-kind-huis van De Kroon Zorg woon je samen met je kind en krijg je altijd precies de begeleiding die je nodig hebt. We zorgen voor een veilige en rustige omgeving waarin ondersteunen bij het opvoeden van je kleintje. Samen kijken we naar wat je nodig hebt om dat steeds zelfstandiger te kunnen doen.
 

Wat doe jij?

Jij werkt ondertussen aan de band met je baby of peuter en aan je persoonlijke doelen. Waar wil je zijn over een paar maanden? Wat wil je kunnen? We vinden het daarbij belangrijk dat je zelfstandig blijft doen wat je zelfstandig kúnt doen. We nemen het niet over, natuurlijk.
 

Benieuwd?

Kun je wel wat hulp gebruiken en wil je in ons moeder-kind-huis in Arnhem komen wonen? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom kennismaken met onze begeleiders! We helpen je graag verder.