Skip to main content

Moeder kind huis Gelderland

Begeleid wonen & hulp bij opvoeden

Als moeder lukt het soms nog niet helemaal om je kindje zelfstandig op te voeden. Vanwege je jonge leeftijd en een licht verstandelijke beperking, bijvoorbeeld. In die gevallen kun je wel wat begeleiding en opvoedondersteuning gebruiken. Voor die hulp kun je terecht in ons moeder- kind-huis in Gelderland.

Je woont er samen met je kleintje onder begeleiding van professionele coaches. De huizen staan in de omgeving van Arnhem en Nijmegen, een centrale locatie in Gelderland. Daardoor ben je altijd dichtbij vrienden en familie. Dat is wel zo fijn.

Zo helpen wij.

In het moeder-kind-huis in Gelderland stemmen we de begeleiding en hulp af op jouw behoefte. We helpen niet meer dan nodig is, zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven doen. Wij zorgen vooral voor een veilige en rustige omgeving voor jou en je kindje. Je kunt je daardoor rustig concentreren op het moederschap en alles wat daarbij komt kijken.

We leren je om goed voor jezelf én goed voor je zoon of dochtertje te zorgen. Onze begeleiders kunnen je ook helpen bij het vinden van passend werk of een school die past bij jouw situatie. We zetten samen stappen vooruit, waardoor je na verloop van tijd steeds meer dingen zelfstandig op kunt pakken.

Benieuwd?

Ben je zwanger en denk je dat je straks wel wat hulp kunt gebruiken? Of ben je net bevallen of heb je al kinderen en heb je een beetje ondersteuning nodig? Kom gerust eens kijken bij het moeder-kind-huis in Gelderland en maak kennis met de begeleiding! Neem vrijblijvend contact op met De Kroon Zorg. We helpen je graag verder.