Moeder kind huis nijmegen

Je bent zwanger, net bevallen van een prachtige zoon of dochter of misschien heb je al wel een tijdje kinderen. Als aanstaande of jonge moeder lukt het je soms nog niet helemaal om je kind zelfstandig op te voeden.

Home Moeder kind huis nijmegen

Begeleid wonen & hulp bij opvoeden

Je bent zwanger, net bevallen van een prachtige zoon of dochter of misschien heb je al wel een tijdje kinderen. Als aanstaande of jonge moeder met een beperking lukt het je soms nog niet helemaal om je kind zelfstandig op te voeden. Dat is niet erg, je hebt dan een beetje hulp en ondersteuning nodig. Daarvoor kun je terecht in ons moeder-kind-huis in Nijmegen.

Wat doen wij?

In het moeder-kind-huis van De Kroon Zorg woon je samen met je kind en krijg je altijd precies de begeleiding die je nodig hebt. We zorgen voor een veilige en rustige omgeving waarin ondersteunen bij het opvoeden van je kleintje. Samen kijken we naar wat je nodig hebt om dat steeds zelfstandiger te kunnen doen.

Wat doe jij?

Jij werkt ondertussen aan de band met je baby of peuter en aan je persoonlijke doelen. Waar wil je zijn over een paar maanden? Wat wil je kunnen? We vinden het daarbij belangrijk dat je zelfstandig blijft doen wat je zelfstandig kúnt doen. We nemen het niet over, natuurlijk.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.