Skip to main content

Moeder kind huis Nijmegen en omgeving

Begeleid wonen & hulp bij opvoeden

Als jonge aanstaande moeder komt er heel veel op je af. Binnenkort ga je bevallen en dan moet er heel veel geregeld worden. Bovendien moet je ook nog eens voor je kindje zorgen. Dat kan soms wat veel zijn voor moeders met een lichte verstandelijke beperking. Voor die moeders is er het moeder-kind-huis omgeving Nijmegen.

In dat huis krijg je de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om je kindje goed op te voeden en om jezelf daarbij te ontwikkelen. Zodat je straks zoveel mogelijk zelfstandig kunt doen. Deze huizen en appartementen staan in de regio Arnhem/Nijmegen. Je bent dus altijd dichtbij familie en vrienden.

Zo helpen we je.

Bij De Kroon Zorg zorgen we voor een rustige en veilige omgeving waarin je je kunt concentreren op het moederschap. Samen met jou kijken we naar wat je aan hulp en ondersteuning nodig hebt. Je kunt bij ons onder 24-uurs begeleiding wonen, maar ook stappen zetten naar een steeds zelfstandigere vorm van wonen.

We leren je niet alleen om luiers te verschonen, je kindje gezonde voeding te geven en om goed te communiceren met je baby. We helpen je ook bij het leggen van de basis voor een goede toekomst. Zo gaan we bijvoorbeeld samen op zoek naar een passende baan of studie en leren je verantwoord met geld om te gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij zwanger of ben je net bevallen en denk je dat je wel wat hulp kunt gebruiken? Of heb je nog wat vragen over ons moeder-kind-huis in Nijmegen haar omgeving? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij De Kroon Zorg.