Skip to main content

Kindhuis+ voor zeven kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar, met een verstandelijke beperking, psychiatrische- problematiek en/of gedragsproblematiek die intensieve zorg behoeven.

Onder de Pannen

De woning Onder de Pannen bevindt zich middenin het dorp Doornenburg en kenmerkt zich door een ruime leefkeuken, een gezellige woonkamer, een aparte speelkamer en een leuke tuin met speeltoestellen. Hier wonen kinderen die veel structuur, nabijheid en duidelijkheid nodig hebben om zich te kunnen ontplooien. Je kunt er opgroeien in een warme en veilige sfeer. Er is een klein en ervaren team van begeleiders wat zich richt op het creëren van een voorspelbaar pedagogisch leefklimaat waarin het kind zichzelf mag zijn.

Bij Onder de Pannen valt genoeg te leren op gebied van wonen, school en vrije tijd. Wij helpen je daar graag bij. Denk bijvoorbeeld aan het leren herkennen van en omgaan met emoties en alleen leren spelen of juist samen met anderen. Of aan het leren van praktische zaken zoals zelf douchen of je eigen boterhammen smeren. Ouders worden zoveel mogelijk betrokken in de opvoeding en het maken van keuzes die van belang zijn voor het kind.

Meer weten?
Neem contact op met ons Zorgloket.