Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Vacatures & stages

De Kroon Zorg is een WLZ, WMO en Jeugdwet erkende zorgaanbieder en biedt hulp, begeleiding en ondersteuning aan kinderen en (jong) volwassenen met
psychische- en/of gedragsproblematiek.

Home Vacatures & stages

Werken in de zorg

Open sollicitatie

​Zijn er geen directe openstaande vacatures die bij jou passen? Maar lijkt het je wel erg leuk werken voor De Kroon Zorg? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dit kan door een motivatiebrief en Curriculum Vitae naar info@dekroonzorg.nl te sturen.

Voor vragen over de open-sollicitatieprocedure kun je contact opnemen via 026-2200205.

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.