Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Professionele zorg

Professionele zorg

Albero gezinshuizen heeft professionele zorg hoog in het vaandel staan. Alle gezinshuisouders krijgen een opleiding.

Home Verwijzers Professionele zorg

Albero gezinshuizen heeft professionele zorg hoog in het vaandel staan. Alle gezinshuisouders krijgen een opleiding. We hebben verder gespecialiseerde gedragswetenschappers in dienst. Daarnaast werken we nauw samen met diverse vakspecialisten en paramedische zorgverleners. Uiteraard voldoet Albero gezinshuizen ook aan de normen van ISO 9001. ISO voor de zorg (formeel EN15224) is een Europese Norm voor beoordeling van het kwaliteit managementsysteem van organisaties in zorg en welzijn. In deze norm zijn de eisen gedefinieerd die gesteld worden aan het kwaliteit managementsysteem van onze organisatie.

Albero zorggroep heeft op dit moment vijf gedragswetenschappers in dienst, allen met een eigen specialisme. Daarmee kunnen we een breed aanbod aan beeldvormende diagnostiek en behandeling voor kinderen en (jong) volwassenen in al onze woonvormen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.