Skip to main content

Zelfstandig wonen met begeleiding

Woonbegeleiding wanneer dat nodig is

Bij De Kroon Zorg kunnen jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking of psychische problematiek zelfstandig wonen met begeleiding. Je krijgt er een eigen woonruimte in de vorm van een appartement waar je door een klein team van professionals wordt ondersteund tijdens de dagelijkse bezigheden. Je kunt daarbij denken aan het indelen van je vrije tijd, aan het vinden van een passende dagbesteding, een leuke baan of studie of het verbeteren van sociale contacten.

Zo werken wij.

Jouw persoonlijke groei ontwikkeling staat bij ons centraal. Samen gaan we ontdekken wat je talenten zijn en wat je goed kan, om vervolgens optimaal gebruik te maken van jouw mogelijkheden. Maar we werken natuurlijk ook aan vaardigheden die je nodig hebt om jezelf goed te kunnen redden om uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Je krijgt de ondersteuning en aandacht die je nodig hebt … zo lang als je dat nodig hebt.

Voor wie is er zelfstandig wonen met begeleiding?

Op onze woonlocaties in Arnhem en omgeving wonen twee soorten doelgroepen. Aan de ene kant vind je er licht verstandelijk beperkte ouders met hun kind(eren) die begeleiding en ondersteuning nodig hebben bij de opvoeding en aan de andere kant wonen er jongvolwassenen met gedrags-, verslavings- of psychische problemen die niet in groepsverband kunnen wonen.

Meer weten?

Wil je meer weten over zelfstandig wonen met begeleiding? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van wonen bij De Kroon Zorg? Wil je je direct aanmelden of eerst meer informatie over onze woonlocaties? Neem gerust contact op met ons Zorgloket. Zij helpen je graag verder.

Je kunt het zorgloket telefonisch bereiken van maandag t/m donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur via 026 220 02 05, een mail sturen naar info@dekroonzorg.nl of het contactformulier invullen.