Skip to main content

Zelfstandig wonen met zorg

24-uurs steunpunt

Bij de Kroon Zorg kunnen (jong)volwassenen zelfstandig wonen met zorg en ondersteuning van professionele 24-uurs begeleiding. Onze begeleiders werken in een kleinschalig team. Dat betekent altijd vertrouwde gezichten. Iedere dag weer. Ze helpen je bijvoorbeeld met het invullen van je dag, met de dagelijkse bezigheden, vrijetijdsbesteding, het vinden van een passende baan of studie en noem maar op.

We beschikken over meerdere locaties in Arnhem en omgeving waar je in een eigen woonruimte leert om zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. Je woont er in veelal in moderne appartementen. We zorgen voor een veilige, stabiele en rustige omgeving waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Samen zetten we steeds een stapje naar meer en meer zelfstandigheid.

Bekijk onze woonlocaties:

Wie wonen er bij De Kroon Zorg?

De Kroon Zorg biedt plaats aan (jong)volwassenen met gedrags-, verslavings- of psychische problemen, variërend van een licht verstandelijk beperkt tot een gemiddeld niveau. Ook wonen er jonge gezinnen waarvan de ouders een licht verstandelijke beperking hebben. Een bont gezelschap bij elkaar, maar altijd hartstikke gezellig.

Ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Zelfstandig wonen met zorg betekent dan ook dat we kijken naar jouw unieke talenten en mogelijkheden. We stimuleren je om die maximaal te benutten, maar ook om beter te worden in de dingen die je misschien nog niet zo goed kan, zoals het leggen of verbeteren van sociale contacten of het omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.

Meer weten?

Wil je meer weten over zelfstandig wonen met zorg en begeleiding wanneer je dat nodig hebt? Of wil je meer weten over onze woonlocaties? Neem contact op met ons Zorgloket door te mailen naar info@dekroonzorg.nl of te bellen naar 026 220 02 05. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur.