Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Begeleid wonen (jong)volwassenen

Begeleid wonen (jong)volwassenen

De Kroon Zorg biedt op diverse woonlocaties begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek, functionerend van een licht verstandelijk beperkt tot normaal niveau.

Home Zorgaanbod Begeleid wonen Begeleid wonen (jong)volwassenen

Begeleid wonen in een unieke omgeving

De Kroon Zorg biedt op diverse woonlocaties begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek, functionerend van een licht verstandelijk beperkt tot normaal niveau. De woonlocaties voor jongvolwassenen en volwassenen zijn variërend in sfeer, vorm van begeleiding en wijze van wonen. Uiteraard staat de visie van De Kroon op alle locaties centraal.

Begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen

Begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen is anders dan begeleid wonen voor kinderen en jongeren. Jongvolwassenen en volwassenen zijn vaak al verder op het gebied van zelfstandigheid en dat is daarom ook één van de punten die wij erg belangrijk vinden. Ons doel is om je van begeleid wonen te helpen naar zelfstandig wonen. In eerste instantie met begeleiding, maar het liefst helpen we jou om volledig op je eigen benen te staan.

Van begeleid wonen tot zelfstandig wonen

Bij het begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen sta jij als cliënt centraal. Omdat wij werken met professionele gezinshuisouders weten we veiligheid, nabijheid en structuur te bieden en zorgen we bovendien voor continuïteit in de begeleiding en ondersteuning. Persoonlijke groei voert hierbij de boventoon. We stimuleren de ontwikkeling van sociale vaardigheden en talenten en zetten de weg in naar een zo zelfstandig mogelijk leven van onze jongvolwassen en volwassen cliënten. Vaak gaat dat in stapjes. Wij bieden daarom alle mogelijkheden om je te ontwikkelen op het gebied van zelfstandigheid. Van begeleid wonen tot zelfstandig wonen.

Wonen bij De Kroon Zorg

Wil jij wonen bij De Kroon Zorg of wil je iemand anders aanmelden? Vul dan nu direct het aanmeldformulier in.

Aanmelden

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.