Begeleid wonen (jong)volwassenen

De Kroon Zorg biedt op diverse woonlocaties begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek, functionerend van een licht verstandelijk beperkt tot normaal niveau.

Home Zorgaanbod Begeleid wonen Begeleid wonen (jong)volwassenen

Ieder huis zijn eigen identiteit

De Kroon Zorg biedt op diverse woonlocaties begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek, functionerend van een licht verstandelijk beperkt tot normaal niveau. De woonlocaties van voor (jong)volwassenen zijn variërend in sfeer, vorm van begeleiding en wijze van wonen. Uiteraard staat de visie van De Kroon op alle locaties centraal.

Bij het begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen staan de clïenten centraal. Omdat wij werken met professionele gezinshuisouders weten we veiligheid, nabijheid en structuur te bieden en zorgen we bovendien voor continuïteit in de begeleiding en ondersteuning. Persoonlijke groei voert hierbij de boventoon. We stimuleren de ontwikkeling van sociale vaardigheden en talenten en zetten de weg in naar een zo zelfstandig mogelijk leven van onze cliënten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.