Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Woonbegeleiding

Home Zorgaanbod Begeleid wonen Begeleid wonen (jong)volwassenen Woonbegeleiding
De Kroon Zorg biedt woonbegeleiding aan jongeren, (jong)volwassenen en jonge moeders met een licht verstandelijke beperking of psychische en gedragsproblematiek.

(Ambulante) woonbegeleiding, 24 uur per dag

De Kroon Zorg biedt woonbegeleiding aan jongeren, (jong)volwassenen en jonge moeders met een licht verstandelijke beperking of psychische en gedragsproblematiek. Onze focus ligt op de ontwikkeling van sociale, emotionele en praktische vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig te kunnen wonen en leven. Je kunt daarbij denken aan hulp bij de dagbesteding, het leggen en verbeteren van sociale contacten en het omgaan met de verantwoordelijkheid die zelfstandig wonen met zich mee brengt. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Van begeleid wonen tot zelfstandig wonen

Wat houdt woonbegeleiding bij De Kroon Zorg in? Bij De Kroon Zorg vinden wij dat je er mag zijn en dat je mag zijn wie je bent. Ieder mens is uniek en dus gaan we voor een individuele aanpak waarbij we kijken naar het talent en de mogelijkheden van onze cliënten, naar wat ze al kunnen en vooral ook naar de toekomst: waar wil jij over een tijdje staan? Wie bieden woonbegeleiding zo lang als dat nodig is, waarbij we steeds een stapje zetten naar meer zelfstandigheid. Hoe je ook begint. Wij proberen altijd te werken naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Woonbegeleiding op een unieke locatie

We beschikken over meerdere unieke woonlocaties in de omgeving van Arnhem. Wat maakt deze zo uniek? Onze clïenten krijgen een eigen woonruimte in de vorm van een modern appartement waar ze bijna volledig zelfstandig kunnen wonen. De locaties hebben allemaal een eigen sfeer en verschillen qua nabijheid van begeleiding en de mate waarin er zelfstandig geleefd kan worden. Er is dus altijd een locatie die past bij wat jij nodig hebt.

Over De Kroon Zorg

De Kroon Zorg is een WLZ, WMO en Jeugdwet erkende zorgaanbieder en is werkzaam in de gemeenten Lingewaard, Overbetuwe en Arnhem. We zorgen voor nabijheid, voorspelbaarheid en continuïteit van zorg door de zorg kleinschalig te houden. Iedere dag weer dezelfde, vertrouwde gezichten. Dat betekent begeleid wonen bij De Kroon Zorg. Daarbij bieden we een veilige, rustige en stabiele omgeving waarin onze cliënten het optimale uit zichzelf kunnen halen. Echte zorg met aandacht voor de cliënt dus. Zoals het hoort.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering