Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Zelfstandig wonen met begeleiding

Home Zorgaanbod Begeleid wonen Begeleid wonen (jong)volwassenen Zelfstandig wonen met begeleiding
Bij De Kroon Zorg kunnen jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking of psychische problematiek zelfstandig wonen met begeleiding.

Woonbegeleiding wanneer dat nodig is

Bij De Kroon Zorg kunnen jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking of psychische problematiek zelfstandig wonen met begeleiding. Je krijgt er een eigen woonruimte in de vorm van een appartement waar je door een klein team van professionals wordt ondersteund tijdens de dagelijkse bezigheden. Je kunt daarbij denken aan het indelen van je vrije tijd, aan het vinden van een passende dagbesteding, een leuke baan of studie of het verbeteren van sociale contacten.

Zo werken wij

Jouw persoonlijke groei ontwikkeling staat bij ons centraal. Samen gaan we ontdekken wat je talenten zijn en wat je goed kan, om vervolgens optimaal gebruik te maken van jouw mogelijkheden. Maar we werken natuurlijk ook aan vaardigheden die je nodig hebt om jezelf goed te kunnen redden om uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Je krijgt de ondersteuning en aandacht die je nodig hebt, zo lang als je dat nodig hebt.

Voor wie is er zelfstandig wonen met begeleiding?

Op onze woonlocaties in Arnhem en omgeving wonen twee soorten doelgroepen. Aan de ene kant vind je er licht verstandelijk beperkte ouders met hun kind(eren) die begeleiding en ondersteuning nodig hebben bij de opvoeding en aan de andere kant wonen er jongvolwassenen met gedrags-, verslavings- of psychische problemen die niet in groepsverband kunnen wonen.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering