Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Wonen bij De Kroon Zorg

Home Zorgaanbod Begeleid wonen Begeleid wonen vanaf 12 jaar Wonen bij De Kroon Zorg
Het wonen op een voor een ieder zo prettig mogelijke manier staat centraal. Ook helpen ze jou om nieuwe dingen te proberen.

De Mooieweg biedt een kleinschalige woonplek voor jongeren met een vorm van autisme, ADHD of aanverwante stoornissen. Als je op de Mooieweg woont dan heb je een eigen kamer of een studio. Er is ook een gezamenlijke huiskamer voor jou en je huisgenoten.

De inrichting van de gezamenlijke ruimtes wordt verzorgd. Dit houdt in dat er gezorgd wordt voor huishoudelijke apparatuur, de inrichting van de gezamenlijke ruimten en ook de volledige inrichting van de keuken. In je slaapkamer staan de benodigde meubels, daarnaast mag jij het inrichten zoals je wilt. Het wonen op een voor een ieder zo prettig mogelijke manier staat centraal. Dit naast het leertraject wat de jongere, in samenwerking met de begeleiding, aangaat met als hoofddoel jongeren zo zelfstandig mogelijk deel te laten nemen aan de maatschappij.

Er zijn altijd professionele begeleiders in de buurt. Zij kunnen jou helpen en ondersteunen als je dat nodig hebt. Ook helpen ze jou om nieuwe dingen te proberen. Zodat je kunt ontdekken wat je talenten zijn en wat je leuk vindt om te doen.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering