Kind & jeugd

Soms is het beter wanneer een kind (tijdelijk) niet meer thuis woont. Wanneer ondersteuning in het eigen gezin niet voldoende is, biedt de Kroon Zorg de mogelijkheid om in een kind- of gezinshuis te wonen. Dit zijn normale huizen, in een gewone buurt, met een bewonerssamenstelling die zoveel mogelijk overeenkomsten heeft met een echt gezin. 

Home Zorgaanbod Kind & jeugd

Voor elk kind een passende plek

De Kroon Zorg biedt deze vorm van 24-uurs zorg aan kinderen met een verstandelijke beperking, gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek. Ieder huis heeft zijn eigen identiteit en karakteristieke uitstraling. Voor elk kind is er een passende plek. De projecten van De Kroon Zorg zijn kleinschalig opgezet waardoor we een grotere rol kunnen spelen in het leven van onze bewoners. We vinden het heel belangrijk dat we betrokken zorg en begeleiding kunnen bieden gedurende de gehele eerste levensfase; van kind tot jongvolwassenen. Juist in deze levensfase is continuïteit van zorg essentieel.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kind & jeugd

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.