Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Woonbegeleider/persoonlijk begeleider 32-36 uur

Home Vacatures & stages Woonbegeleider/persoonlijk begeleider 32-36 uur

De Kroon Zorg is onderdeel van de Albero Zorggroep.  Albero Zorggroep ondersteunt kinderen en (jong)volwassenen mensen met een (licht) verstandelijke beperking, gedragsproblematiek of psychische problematiek op het gebied van wonen, werken en vrije tijd.

Een landelijk trend in de zorg is  de toenemende complexiteit en co-morbiditeit van de problematiek van de doelgroep. Dit vraagt om intensieve begeleiding. Wij zoeken daarom een aanvulling op ons huidige team. Er zijn mogelijkheden voor zowel woonbegeleiders als persoonlijk begeleiders.

Zie jij het als een uitdaging om het dagelijkse geluk van onze bewoners te vergroten? Ben jij een kei in het aanbrengen en verstevigen van dagelijkse structuur? Schrikt de cmplexitiet van onze doelgroep jou niet af? Heb jij een pro-actieve houding en ben je taakverantwoordelijk? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wie zoeken wij
Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding
Kennis van en ervaring met de doelgroep (LVB en/of GGZ-problematiek)
Kennis van en ervaring met methodisch werken
Empathisch vermogen én relativeringsvermogen
Stressbestendig en flexibel

Wat ga je doen
Je biedt dagelijkste ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze bewoners. Jij hebt als taak een huiselijke maar ook een overzichtelijke en voorspelbare woonsituatie te bieden binnen de mogelijkheden van elk individu. Ook ga jij:

• een bijdrage leveren aan het opstellen van zorgplannen
• bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en het signaleren van bijzonderheden;
• samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
• een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee mede verantwoordelijk voor de teamresultaten.

 

Dit bieden wij jou
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG niveau 35 (minimaal € 1.800,- en maximaal €2.675,- bruto bij een fulltime dienstverband, o.b.v. 36 u.p.w.). Je komt te werken in een team vol enthousiaste professionals in een informele werksfeer.

Spreken wij elkaar snel?
Gaat jouw hart snel klopper bij het lezen van deze vacature? Reageer dan direct met je CV en motivatiebrief. sollicitatie@dekroonzorg.nl Toch nog vragen? Bel dan gerust! Sofie de Vette 06-39340859.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering