Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Gezinsbegeleiding

Gezinsbegeleiding

De Kroon Zorg biedt gezinsbegeleiding aan ouder(s) met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek bij het opvoeden van hun kind(eren). 

Home Zorgaanbod Begeleid wonen Gezinsbegeleiding

Zelfstandig wonen met begeleiding voor gezinnen

De Kroon Zorg biedt gezinsbegeleiding aan ouder(s) met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek bij het opvoeden van hun kind(eren). Wij bieden zelfstandig wonen met begeleiding. Ook beschikken we over appartementen met 24-uurs zorg. Ouders kunnen zowel vrijwillig als op basis van afspraken met de kinder/jeugdbescherming bij ons komen wonen.

Gezinsbegeleiding op maat

We vinden het belangrijk dat gezinnen die bij ons wonen alleen de zorg ontvangen die zij nodig hebben. We nemen het niet over. Per gezin wordt gekeken naar de vorm van zorg en gezinsbegeleiding die zij nodig hebben. Het contact tussen onze begeleiders en de gezinnen vindt plaats op afgesproken momenten die in het behandelplan beschreven staan. Leidraad hierbij is door middel van zeer intensieve ondersteuning te komen tot ‘goed genoeg’ ouderschap. Dit ouderschap houdt in dat kinderen voldoende ondersteuning krijgen in hun ontwikkeling.

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer informatie over beschermd wonen bij jou in de buurt? Over hoe wij werken of over onze gezinshuizen en de gezinshuisouders?

Meer informatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Gezinsbegeleiding

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.