Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Begeleid wonen in Arnhem

Begeleid wonen in Arnhem

Ben jij op zoek naar woonbegeleiding in Arnhem of omstreken? Bij De Kroon Zorg helpen we jou graag verder. Wij hebben verschillende gezinshuizen, woongroepen en moeder-kind huizen in de regio Arnhem.

Home Begeleid wonen in Arnhem

Begeleid wonen locaties in Arnhem

Ben je op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Arnhem? Lees dan eens meer over onze prachtige locatie 'De Mooieweg'.

Locatie: De Mooieweg

De Mooieweg is een woongroep in Arnhem-Zuid voor jongeren vanaf 12 jaar. De woongroep bestaat uit een voorhuis met twee studio’s voor zelfstandigheidstraining en een achterhuis met een woonkeuken, een ruime woonkamer en acht slaapkamers voor jongeren. De locatie is gelegen in Rijkerswoerd, op 5 minuten afstand van een groot winkelcentrum en in de omgeving van de woongroep zijn verschillende scholen en mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding. Een klein team van professionele begeleiders zorgt voor een veilige en rustige omgeving waarin jongeren zichzelf kunnen en mogen zijn. De begeleiding is erop gericht om jongeren met enige mate van zelfstandigheid de structuur en mogelijkheden te bieden om zich te kunnen ontwikkelen tot jongvolwassenen.

Ontdek De Mooieweg

Begeleid wonen in de buurt van Arnhem

In de buurt van Arnhem hebben wij veel locaties voor begeleid wonen. Zo hebben wij 6 locaties in de gemeente Lingewaard (in Angeren, Huissen, Doornenburg en Gendt) en 1 locatie in de gemeente Overbetuwe (in Andelst). Deze locaties zijn vaak gelegen in een rustige omgeving waar jongeren de structuur en begeleiding krijgen om zichzelf te zijn en te ontwikkelen.

Bekijk alle locaties

Over De Kroon Zorg

De Kroon Zorg biedt kleinschalig wonen aan waarbij de cliënt centraal staat. Door te werken met gezinshuisouders wordt er in grote mate nabijheid, veiligheid, voorspelbaarheid en continuïteit van zorg geboden. Vanuit onze visie: “Je mag er zijn en je mag zijn wie je bent”, sluiten we aan bij de wensen en doelen van de cliënt en wordt er gekeken naar de individuele mogelijkheden en talenten. 

Meer weten?

Aanmelden bij De Kroon Zorg

Wil jij wonen bij De Kroon Zorg of als verwijzer iemand aanmelden voor een plaatsing bij De Kroon Zorg? Meld je direct aan. Er zijn namelijk meerdere plaatsen beschikbaar voor begeleid wonen.

Aanmelden

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.