Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Klachtenregeling

Home Cliënten Zorgexpertise Klachtenregeling

Geschillen- en klachtencommissie​

Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. De Kroon werkt heel graag samen aan een oplossing. Opmerkingen of klachten kun je naar ons sturen middels het verzenden van een e-mail sturen naar info@dekroonzorg.nl.

Klachtenregeling downloaden

​Onafhankelijke klachtencommissie​

Je kunt je met een klacht ook rechtstreeks richten tot Quasir Klachtencommissie voor onafhankelijke klachtenbemiddeling.


​Algemeen nummer Quasir: 0561 618711
Klachtenfunctionaris: 06 48445538
E-mail: bemiddeling@quasir.nl
Bereikbaarheid: 9:00 tot 17:00 uur (ma t/m vr)

Quasir

Postbus 1021
7940 KA Meppel

Stichting Zorggeschil

De Kroon Zorg is ook aangesloten bij de geschillencommissie van Stichting Zorggeschil, zie voor meer informatie de klachtenregeling.

Gezinshuizen in de regio


Gezinshuis starten bij De Kroon Zorg?

De Kroon Zorg is een WLZ erkende zorgaanbieder die zelfstandig en begeleid wonen aanbiedt aan kinderen en (jong)volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek.

Criteria gezinshuisouders

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.