Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Begeleid wonen

Bij De Kroon Zorg bieden we begeleid wonen aan kinderen vanaf 4 jaar tot en met jongvolwassenen en moeders die hulp nodig hebben. Iedere cliënt is voor ons uniek en bijzonder en helpt ons om de zorg en begeleiding nog beter te maken.

Begeleid wonen in Arnhem en omstreken

De regio waarin wij werkzaam zijn bestaat uit de gemeente Lingewaard, Arnhem en Overbetuwe. Onze cliënten wonen in een van onze woonhuizen of zelfstandige woonruimtes met (intensieve) 24-uurs begeleiding. We bieden hen een prettige, veilige en rustige woonomgeving met persoonlijke aandacht van onze medewerkers en gezinshuisouders. Naast de begeleiding aan deze doelgroepen heeft De Kroon Zorg een breed aanbod aan diagnostiek en behandeling voor kinderen en (jong) volwassenen. Zorg zoals therapie en behandeling worden (indien nodig) op andere locaties geboden.

Jezelf of iemand anders aanmelden bij De Kroon Zorg?

Heb jij interesse in begeleid wonen bij De Kroon Zorg? Vul dan nu direct het aanmeldformulier in of neem contact op. Wil jij als verwijzer een cliënt aanmelden bij De Kroon Zorg? Vul dan het aanmeldformulier voor verwijzers in of neem contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over begeleid wonen graag!

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op