Informatiebrief Coronavirus Lees verder
De Kroon Zorg

De Kroon Zorg

Jezelf ontwikkelen lukt het best in een veilige en geborgen omgeving. Daarom biedt De Kroon Zorg kleinschalig begeleid wonen voor kinderen en jongeren met psychische- en/of gedragsproblematiek.

Home De Kroon Zorg

Kleinschalig begeleid wonen voor kinderen en jongeren

Jezelf ontwikkelen lukt het best in een veilige en geborgen omgeving. Daarom realiseert De Kroon Zorg kleinschalige woonvoorzieningen waar kinderen tot en met (jong) volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek zo gewoon en prettig mogelijk kunnen leven. In een normaal huis, in een normale wijk en met iedere dag dezelfde vertrouwde gezichten van zorgprofessionals en/of gezinsouders. De zorg, begeleiding en sfeer van de huizen sluiten naadloos op elkaar aan zodat voor bewoners die langere tijd bij ons wonen de continuiteit van zorg gewaarborgd is. Deze langdurige samenwerking die we met een bewoner of gezin aan kunnen gaan maakt De Kroon Zorg uniek.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.