Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Zorgaanbod

Zorgaanbod

De Kroon Zorg biedt kleinschalige woonvoorzieningen waar kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychische- en/of gedragsproblematiek prettig kunnen leven.

Home Zorgaanbod

Jezelf (leren) zijn

De Kroon Zorg biedt verschillende vormen van begeleid wonen aan. Hierdoor kunnen we altijd een gepaste situatie creëren die goed past bij wat je als cliënt wel en (nog) niet kan. Omdat wij werken met professionele gezinshuisouders weten we veiligheid, nabijheid en structuur te bieden en zorgen we bovendien voor continuïteit in de begeleiding en ondersteuning. Zo kun je als cliënt jezelf (leren) zijn. We stimuleren de ontwikkeling van sociale vaardigheden en talenten en zetten de weg in naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.