Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Cliëntenraad

Cliëntenraad

De Kroonzorg betrekt cliënten bij haar beleid. Zij kunnen meedenken, meepraten en meebeslissen in de cliëntenraad.

Home Cliënten Zorgexpertise Cliëntenraad

De cliëntenraad praat mee

De Kroonzorg betrekt cliënten bij haar beleid. Zij kunnen meedenken, meepraten en meebeslissen in de cliëntenraad. Onder begeleiding van een coach, overlegt de cliëntenraad met de directeur van De Kroonzorg over onderwerpen die voor cliënten belangrijk zijn. Door met elkaar samen te werken ontstaat er een beter en completer zorgaanbod.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Cliëntenraad

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.