Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Kinderen vanaf 4 jaar

Kinderen vanaf 4 jaar

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben wij verschillende locaties met ieder een eigen sfeer en identiteit in de regio Arnhem/Nijmegen.​ Hier wonen gemiddeld 3 tot 8 kinderen samen met hun gezinshuisouders of begeleiders.

Welke locaties?
Home Zorgaanbod Begeleid wonen Kinderen vanaf 4 jaar

Begeleid wonen voor kinderen vanaf 4 jaar

Wij bieden kleinschalig wonen in een van onze woonvoorzieningen met begeleiding van kleine teams. Zo waarborgen wij veiligheid, voorspelbaarheid en continuïteit van zorg.  In een kindhuis wonen kinderen en jongeren die veel structuur en duidelijkheid nodig hebben om zich prettig te voelen en zich te kunnen ontwikkelen. De kindhuizen zijn gesitueerd in een woonwijk en dicht in de buurt van scholen en andere sociale voorzieningen. We werken met multidisciplinaire teams en vakkundige gedragswetenschappers. We streven altijd naar ontwikkeling passend bij wensen en mogelijkheden van de kinderen. Een systematische aanpak met de juiste verhouding tussen wonen-, school-, en vrije tijd.

Open plekken voor kinderen

Goed nieuws! Er zijn een aantal plekken beschikbaar op verschillende locaties voor kinderen vanaf 4 jaar. De Kroon Zorg biedt een veilige plek en ondersteuning op maat. Wij sturen je graag ons informatiepakket toe en houden je graag als eerste op de hoogte van de beschikbare plekken voor begeleid wonen voor kinderen.

Beschikbaarheid bekijken

Kindhuis Onder de Pannen in Gelderland

De locatie Onder de Pannen heeft een ruime leefkeuken, een gezellige woonkamer, een aparte speelkamer en een leuke tuin met speeltoestellen. Hier wonen kinderen die veel structuur, nabijheid en duidelijkheid nodig hebben om zich te kunnen ontplooien.

Locatie bekijken

Aanmelden bij De Kroon Zorg

Onze deskundige van het Zorgloket vertellen je graag meer over wat er mogelijk is bij De Kroon Zorg. Wil je bijvoorbeeld informatie over wonen, dagbesteding, logeren en/of behandeling?

Verwijzen/aanmelden