Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Onder de Pannen gezinshuis

Home Locaties Onder de Pannen

Begeleid wonen voor kinderen

Woongroep Onder de Pannen bevindt zich midden in het dorp Doornenburg. De woongroep heeft een ruime leefkeuken, een gezellige woonkamer, een aparte speelkamer en een leuke tuin met speeltoestellen. Het is een woongroep voor kinderen vanaf 4 jaar die veel structuur, nabijheid en duidelijkheid nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Je kunt er opgroeien in een warme en veilige sfeer.

Professionele begeleiding

Er is een klein en ervaren team van begeleiders wat zich richt op het creëren van een voorspelbaar pedagogisch leefklimaat waarin het kind zichzelf mag zijn. De begeleiders worden ondersteund door een gedragswetenschapper om de ontwikkeling van het kind zo goed mogelijk te bevorderen.

Wat kinderen bij ons leren

Bij Onder de Pannen valt genoeg te leren op gebied van wonen, school en vrije tijd. Wij helpen je daar graag bij. Denk bijvoorbeeld aan het leren herkennen van en omgaan met emoties en alleen leren spelen of juist samen met anderen. Of aan het leren van praktische zaken zoals zelf douchen of je eigen boterhammen smeren. Ouders worden zoveel mogelijk betrokken in de opvoeding en het maken van keuzes die van belang zijn voor het kind.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Onder de Pannen

Groepswonen voor kinderen vanaf 4 jaar Doornenburg is onderdeel van De Kroon Plus b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wil jij wonen in een gezinshuis in de omgeving Arnhem?

Wil je je aanmelden voor één van onze gezinshuizen? Kennismaken met de gezinsouders? Of willen jij en je partner een gezinshuis in Arnhem of omgeving starten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven antwoord op al je vragen en helpen je verder!​

Meld je aan!