Skip to main content

Begeleid zelfstandig wonen

Woonbegeleiding van De Kroon Zorg

De Kroon Zorg biedt de mogelijkheid tot begeleid zelfstandig wonen aan (jong)volwassenen met verslavings-, gedrags- en psychische problemen of een licht verstandelijke beperking. Er is weliswaar 24-uurs begeleiding aanwezig, maar dat betekent niet dat die je dan ook 24/7 helpen. We zijn er voor je als je dat nodig hebt en laten je zoveel mogelijk zelfstandig doen. Steeds een stapje verder. Samen zetten we de weg in naar meer zelfstandigheid.

Bij De Kroon Zorg krijg je een eigen woonruimte op één van de woonlocaties in de omgeving van Arnhem. Deze woonlocaties verschillen qua sfeer, qua nabijheid van de begeleiding en qua mate van zelfstandigheid. Op sommige locaties eet je bijvoorbeeld samen met anderen in een gezamenlijke ruimte en op andere locaties krijg je meer vrijheid en verantwoordelijk.

Afhankelijk van jouw behoefte, kun je op één van de volgende woonlocaties terecht:

Ontwikkeling & groei

Bij begeleid zelfstandig wonen staan onze cliënten centraal. Samen met je ambulante begeleider ga je ontdekken wie je bent en wat je kan. We benutten jouw mogelijkheden en talenten en werken aan praktische, sociale en emotionele vaardigheden die je nodig hebt om zo goed en zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Voor de één is dat het omgaan met verantwoordelijkheid en voor de ander juist het leggen en verbeteren van sociale contacten.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van begeleid zelfstandig wonen bij De Kroon Zorg? Of wil je wat meer informatie over de woonlocaties en beschikbare plekken? Neem contact op met ons Zorgloket door te mailen naar info@dekroonzorg.nl of te bellen naar 026 220 02 05. Zij helpen je graag verder. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur.