Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Waarom Kroon Zorg

Waarom Kroon Zorg

Jezelf ontwikkelen lukt het best in een veilige en geborgen omgeving. Daarom realiseert De Kroon Zorg kleinschalige woonvoorzieningen waar kinderen tot en met (jong) volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek zo gewoon en prettig mogelijk kunnen leven. In een normaal huis, in een normale wijk en met iedere dag dezelfde vertrouwde gezichten van zorgprofessionals en/of gastouders.

Home Cliënten Waarom Kroon Zorg

We helpen je graag verder

De Kroon Zorg biedt woonprojecten aan voor verschillende leeftijden. Voor kinderen, jeugd en (jong) volwassen. De zorg, begeleiding en sfeer van de huizen sluiten naadloos op elkaar aan zodat voor bewoners die langere tijd bij ons wonen het gevoel van continue zorg gewaarborgd is. Dit is mogelijk door de kleinschaligheid van onze projecten en de nauwe samenwerking die de projecten onderling met elkaar verbindt. Met name voor kinderen en jeugdigen is geborgenheid en veiligheid erg belangrijk voor een optimale ontwikkeling. Deze langdurige samenwerking die we met een bewoner of gezin aan kunnen gaan maakt De Kroon Zorg uniek.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen De Kroon Zorg zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. De Kroon en haar begeleiders willen je graag helpen een goede keuze maken.