Skip to main content

Regio Lingewaard, Arnhem en Overbetuwe

We helpen je graag verder

Jezelf ontwikkelen lukt het best in een veilige en geborgen omgeving. Daarom realiseert De Kroon Zorg kleinschalige woonvoorzieningen waar kinderen tot en met (jong) volwassenen met psychische- en/of gedragsproblematiek zo gewoon en prettig mogelijk kunnen leven. In een normaal huis, in een normale wijk en met iedere dag dezelfde vertrouwde gezichten van zorgprofessionals en/of gastouders.

De Kroon Zorg biedt woonprojecten aan voor verschillende leeftijden. Voor kinderen, jeugd en (jong) volwassen. De zorg, begeleiding en sfeer van de huizen sluiten naadloos op elkaar aan zodat voor bewoners die langere tijd bij ons wonen het gevoel van continue zorg gewaarborgd is. Dit is mogelijk door de kleinschaligheid van onze projecten en de nauwe samenwerking die de projecten onderling met elkaar verbindt. Met name voor kinderen en jeugdigen is geborgenheid en veiligheid erg belangrijk voor een optimale ontwikkeling. Deze langdurige samenwerking die we met een bewoner of gezin aan kunnen gaan maakt De Kroon Zorg uniek.

Zorgexpertise

Bij De Kroon Zorg vormen diverse deskundigen samen een zorgexpertise team. Zij leveren de zorginhoudelijke ondersteuning aan de verschillende woonvormen waaronder, gezinshuizen en groepswoningen. Deze professionals zetten hun kennis en deskundigheid in om jou de beste zorg in de vorm van hulp, ondersteuning en begeleiding te kunnen bieden.

De zorg die wij bieden is multidisciplinair en gebaseerd op een systematische en methodologische manier van werken. In samenwerking met je familie, je netwerk en eventuele andere zorginstellingen zorgen wij per individu voor zorg op maat met als doel een zo zelfstandig en volwaardig leven te kunnen leiden.