Informatiebrief Coronavirus Lees verder

De Berk

Beschermd wonen vanaf 17 jaar

Home Locaties De Berk
Beschermd wonen in Neder-Betuwe

Onze sfeervol ingerichte woonlocatie de Berk staat midden in de wijk met alle voorzieningen op loopafstand. De kamers zijn op de begane grond. Je hebt een ruime kamer met een eigen wc en douche. De gezamenlijke woonkamer en keuken deel je met maximaal 4 bewoners.

Op de Berk wonen (jong)volwassenen vanaf 17 jaar met een (licht)verstandelijke beperking. De zorg wordt voornamelijk betaald vanuit de WLZ en zorg in natura bijvoorbeeld VG3, VG4 of VG6.

De bewoners hebben dagelijks behoefte aan ondersteuning en nabijheid van begeleiding. De begeleiding is 24 uur per dag op locatie aanwezig.

Wij ondersteunen bij:

-              Praktische vaardigheden aanleren en behouden: zoals koken, wassen, schoonmaken, financiën beheren etc.

-              Structuur aanbrengen: een goede balans in taken, vrije tijd adequaat indelen etc.

-              Sociale-emotionele vaardigheden: emoties herkennen en reguleren, contact maken en onderhouden met anderen.

-             School/werk/dag invulling: het hebben van een leuke en passende dag invulling en dit vol kunnen houden.

-             Zelfzorg

Het enthousiaste team van de Berk staat onder leiding van Kim Burgers. Lees hier een interview met Kim: https://alberozorggroep.nl/.../albero-zorggroep-opent.../

Het team bestaat uit betrokken en kundige medewerkers; woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, een locatiecoördinator en een gedragswetenschapper. Samen zorgen we ervoor dat de bewoners fijn kunnen wonen en kunnen zijn wie ze zijn.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op