De Werf Gezinshuis

Home Gezinshuizen Locaties De Werf
We zijn trots te kunnen melden dat, per oktober 2018, Marianne en Gé Rensen als gezinsouders gestart zijn. In samenwerking met De Kroon Zorginstelling is een nieuw gezinshuis geopent op de Zahnstraat 28 in Angeren.

De doelgroep die zij begeleiden zijn kinderen/jongeren in de leeftijd van 8-18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, of overige psychische stoornissen. Marianne en Gé zijn gestart met ondersteuning vanuit locatie Poelzicht.

Marianne en Gé stellen zich graag even voor: 

Wij zijn Marianne en Gé Rensen. We zijn bijna 30 jaar getrouwd en hebben twee zonen Mike (23 jaar) en Jake (21 jaar). Wij wonen nu nog in Dordrecht, maar komen van oorsprong uit Huissen en Doornenburg. We keren dus weer terug naar de omgeving waar we opgegroeid zijn. Marianne werkt inmiddels 34 jaar bij de overheid. Gé is na 29 jaar kantoorwerk bij Nationale-Nederlanden voor zichzelf begonnen als illustrator.

We hoorden dat De Kroon op zoek was naar gezinshuisouders voor het pand aan de Zahnstraat. Wij dachten meteen: dit is wat voor ons! We hebben contact opgenomen. Het klonk eigenlijk vanaf het begin erg positief. Nadat we de nodige informatie hebben ingewonnen, hebben we goed nagedacht tot we tot de uiteindelijke conclusie kwamen: we gaan het doen! Gé is inmiddels begonnen met een basisstudie Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker en Marianne is begonnen aan de studie Social Work. We zijn blij dat het met ondersteuning van de locatie Poelzicht mogelijk was om te starten. 

Wij bieden een stabiele basis aan voor kinderen/jongeren die bij ons komen wonen. Wij vinden het belangrijk om structuur te bieden en aandacht te geven. In ons gezinshuis sluiten we aan bij de kernwaarden van de Kroon. Respect voor elkaar vinden we eigenlijk vanzelfsprekend, al weten we dat het soms anders is. Je bent nooit te oud om te leren. We begeleiden, stimuleren en ondersteunen de kinderen/jongeren in hun eigen ontwikkeling, op hun eigen tempo en op de vlakken die voor hen belangrijk zijn. 

We zijn blij met het mooie huis aan de Zahnstraat en met de gezellige huiselijke omgeving. We vinden het dan ook belangrijk dat het voor de kinderen/jongeren volet als thuiskomen in een veilige omgeving. We zijn altijd beschikbaar voor nadere kennismaking of gewoon een kop koffie of thee. Loop gerust bij ons binnen in ons gezinshuis.

De Werf

Gezinshuis voor kinderen vanaf 4 jaar Angeren is onderdeel van De Kroon Plus b.v.


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering