Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Poelzicht ouder-kind voorziening

Home Locaties Poelzicht
Albero Zorggroep biedt gezinsbegeleiding aan ouder(s) met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek bij het opvoeden van hun kind(eren). Wij beschikken over appartementen met 24-uurs zorg in Angeren. Ouders kunnen zowel vrijwillig als op basis van afspraken met een gecertificeerde instelling bij ons komen wonen.

We vinden het belangrijk dat gezinnen die bij ons wonen alleen de zorg ontvangen die zij nodig hebben. We nemen het niet onnodig over. Per gezin wordt gekeken naar de vorm van zorg en gezinsbegeleiding die zij nodig hebben. Het contact tussen onze begeleiders en de gezinnen vindt plaats op afgesproken momenten die in het zorgplan beschreven staan. Daarnaast is begeleiding 24 uur per dag bereikbaar als ouders onverwacht hulp nodig hebben. Leidraad hierbij is door middel van zeer intensieve ondersteuning te komen tot ‘goed genoeg’ ouderschap. Dit ouderschap houdt in dat kinderen voldoende ondersteuning krijgen in hun ontwikkeling. Ouders worden naast de gezinsbegeleiding geholpen met hun eigen doelen zodat zij zo zelfstandig mogelijk vorm kunnen geven aan hun leven.

Onze missie is de ouder(s) te ondersteunen bij de opvoeding en hen zoveel mogelijk te leren aan te sluiten bij de ontwikkelfasen van het kind(eren). Hiermee wordt de hechting gestimuleerd en komt de ontwikkeling van het kind het meest tot zijn recht. Er is geen maximale verblijfsduur.

Er kan geplaatst worden op basis van WLZ, Jeugdwet en WMO Beschermd Wonen regio Arnhem.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen


Poelzicht

Gezinsbegeleiding aan ouder(s) met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek bij het opvoeden van hun kind(eren). is onderdeel van De Kroon Zorginstelling b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Kroon Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer informatie over beschermd wonen bij jou in de buurt? Over hoe wij werken of over onze gezinshuizen en de gezinshuisouders?

Meer informatie