Skip to main content

Licht verstandelijke beperking & Zelfstandig wonen

LVB en (ambulante) woonbegeleiding

Bij De Kroon Zorg kunnen (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig wonen op diverse locaties in de omgeving van Arnhem. Deze woonlocaties variëren in sfeer, de nabijheid van de begeleiders en de mate waarin onze cliënten er zelfstandig kunnen wonen. Je krijgt er veelal de beschikking over een eigen woonruimte in de vorm van een modern appartement, waar 24-uurs begeleiding altijd om de hoek is.

De professionele begeleiders van De Kroon Zorg werken in een klein team, waardoor je iedere dag alleen vertrouwde gezichten ziet. Vertrouwde gezichten die je helpen met de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden en persoonlijke groei. Ze helpen de jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig te wonen en te werken op een zo zelfstandig mogelijke manier en gaan samen met jou steeds een stapje verder.

Bekijk onze locaties of neem contact op met ons Zorgloket voor meer informatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij De Kroon Zorg kunnen (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig wonen, maar ook jonge mensen met psychische of gedragsproblemen vinden er hun thuis. Iedereen krijgt er precies de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben om met meer zelfstandigheid te kunnen wonen en zo goed mogelijk deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Persoonlijke ontwikkeling voert hierbij de boventoon. We vinden dat je er mag zijn, en dat je mag zijn wie je bent. We kijken naar wat je al goed kunt, waar je nog aan kunt werken en vooral ook naar wat je wilt bereiken. Waar wil je staan in de toekomst? Wat wil je zelf allemaal kunnen? Dat vormt het uitgangspunt.

Meer informatie

Meer informatie over de combinatie van een licht verstandelijke beperking en zelfstandig wonen bij De Kroon Zorg? Of wil je meer weten over onze woonlocaties? Neem contact op met ons Zorgloket door te bellen naar 026 220 02 05 of te mailen naar info@dekroonzorg.nl. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9 tot 5 en op vrijdag van 9 tot 12.